Uit de keuken

Burgers

Classic Burger

Onze standaard Beef Burger: Hereford vlees, ui, augurk, tomaat, ijsbergsla samen met onze eigen hamburgersaus tussen een oven vers brioche broodje. De enige echte klassieker!

€ 9,50

Cheese Burger

Onze cheese beef burger gemaakt met Hereford vlees, tomaat, ui, augurk, cheddar cheese, ijsbergsla en onze eigen burgersaus met een heerlijk brioche broodje. Een cheese burger als deze heb je vast nog nooit geproefd!

€ 9,75

Egg Burger

Onze Egg Burger met Hereford vlees, ui, augurk, tomaat, ijsbergsla en een kakelvers gebakken eitje, samen met onze eigen hamburgersaus tussen een oven vers brioche broodje. Lekker met een stevig Belgisch Biertje!

€ 9,75

Steak Burger

Onze Steakburger bestaat uit Hereford vlees op een bedje van ijsbergsla, met augurk, tomaat, ui, paprika tussen een brioche broodje met een laagje kruidenboter.

€ 11,25

SAX Burger

Sax Burger, de grootste en de lekkerste! Hamburger van Hereford vlees met ijsbergsla, augurk, tomaat, Cheddar cheese, rode ui en knapperige bacon tussen een brioche broodje met onze eigen hamburgersaus.

€ 12,50

Vega Burger

Onze Vega Burger wordt gemaakt van een overheerlijke Tomeato burger, gemaakt van tomaat in plaats van vlees.
Het creatieve brein achter de burger is topchef Moshik Roth. De burger wordt geserveerd op een heerlijk vers brioche broodje, samen met ijsbergsla, tomaat, augurk en rode ui.

€ 11,25

Frites/Wedges

Frites (Medium)

Goudbruin gebakken in plantaardige olie

€ 3,75

Frites (Groot)

Goudbruin gebakken in plantaardige olie

€ 4,00

Wedges (medium)

Spicy Jacket Wedges zijn diepvries aardappelpartjes met schil en kruiden. Door de schil hebben de aardappelpartjes een huisgemaakte uitstraling.

€ 3,75

Wedges (groot)

Spicy Jacket Wedges zijn diepvries aardappelpartjes met schil en kruiden. Door de schil hebben de aardappelpartjes een huisgemaakte uitstraling.

€ 4,25

Snacks

Bourgondische Bitterballen

100% rundvlees, portie 6 stuks

€ 6,50

KaasTengels

Loempia's met oude kaasvulling, Portie 6 stuks

€ 5,50

Vlammetjes

Pittige vulling, Portie 6 stuks

€ 5,50

SAX MIX van Bittergarnituur

Bourgondische Bitterballen; Kaasttengels en Vlammetjes, portie 30 stuks

€ 19,50